Zakelijk inkopen bij Houtje Touwtje

Zie jij het wel zitten om onze handgemaakte houten producten, interieur- en mode accessoires of hippe kaarsen te verkopen in jouw winkel? Dat kan! Wij bieden een selectie van ons assortiment aan voor winkeliers om zakelijk in te kopen.

Niet alle producten uit het assortiment in onze webshop bieden we voor inkoopprijzen aan. Producten die wij zelf inkopen bij de groothandel en verkopen in onze online concept store www.houtje-touwtje.com vind je niet in deze catalogus. Andere producten waar we zelf ook slechts een kleine marge op hebben verkopen wij ook niet aan andere ondernemers. Als een product wél op onze website, maar niet in deze catalogus staat is het niet beschikbaar voor inkoop.

Onze producten worden white label (zonder merknaam) verkocht. Jouw klanten zien dus niet dat de producten afkomstig zijn van ons en hierdoor kun jij als winkelier je eigen verkoopprijs bepalen, ook als deze anders is dan de prijs die wij zelf hanteren. Voor de promotie van de ingekochte artikelen kunnen jullie op aanvraag onze foto’s in hoge resolutie ontvangen. Uiteraard kunnen jullie ook zelf foto’s en video’s maken om de producten te verkopen.

Om zakelijk in te kunnen kopen heb je een account nodig voor onze zakelijke omgeving om daarna in te kunnen loggen in onze B2B Shop.

Klik op één van onderstaande icoontjes om je keuze te maken.

     .    

Zodra je een account hebt aangemaakt wordt je aanvraag in behandeling genomen. We streven er naar om binnen 24 uur je aanvraag te beoordelen. Als je aanvraag is goedgekeurd kun je via onze B2B shop je zakelijke aankoop afronden.

Voor zakelijk inkopen gelden de volgende voorwaarden:

  • Alle getoonde prijzen op de website zijn exclusief 21% BTW
  • De minimale inkoopwaarde is €100,- inclusief 21% BTW
  • Levertijd van een zakelijke bestelling is 2 – 3 weken
  • Betaling na levering middels een factuur met betaaltermijn van 14 dagen
  • Je ontvangt een overzicht van je bestelling en geen offerte
  • Verzendkosten zijn voor de koper (verzekerd verzonden)

Wanneer je een zakelijke bestelling plaatst, ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.