Toont alle 5 resultaten

Workshops op maat

Maak met je eigen groep zelf vrolijke en kleurrijke interieur…
Bestel nu
Boek de populaire workshop punch needle nu ook voor je…
Bestel nu
Boek een privé workshop tuften in ons atelier in Zwolle.…
Bestel nu
Boek een privé workshop borduren met je eigen groep in…
Bestel nu
Organiseer je eigen workshop kaarsen maken op locatie of in…
Bestel nu

Creatieve workshops op maat

Boek een creatieve workshop op maat voor je eigen groep. Alle workshops behalve de workshop tuften kunnen gegeven worden op een zelfgekozen locatie. Loes neemt alle benodigdheden mee en zal jullie workshop naar wens met liefde en aandacht verzorgen. Uiteraard ben je met een eigen groep ook welkom in ons ruime atelier in Zwolle.

Ruime keuze privé workshops

Voor privé workshops gelden per workshop andere voorwaarden. Lees dit goed in de tekst bij het betreffende product. Als je hier akkoord mee bent kun je contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Dat gaat het snelst via email: workshop@houtje-touwtje.com. We bieden de workshop kaarsen maken, workshop borduren, workshop punch needle, workshop Jesmonite en workshop tuften aan voor privé groepen. Leuk voor personeelsuitjes, vrijgezellenfeestjes, baby showers, verjaardagen of andere gelegenheden. Er gelden enkele minimale aantallen deelnemers per workshop die staan aangegeven op de pagina van de privé workshop.

Bij groepen groter dan 20 personen verzorgen we de workshop met twee personen.

Creatieve lunch, high tea of borrel

Bij onze workshops in ons atelier krijg je standaard koffie, thee, spa rood, water en wat lekkers (vaak zoet). Naar wens en tegen een meerprijs kunnen we een lunch, high tea of borrel faciliteren. Hierdoor zal de workshop langer duren dan de aangegeven tijd, maar krijg je wel een extra ervaring!

Contact opnemen voor een creatieve privé workshop

Heb je de voorwaarden voor jouw gekozen workshop goed gelezen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons dan een mailtje via workshop@houtje-touwtje.com om samen een leuke workshop te plannnen!

Kom op de wachtlijst Als je hier je emailadres achterlaat zullen wij je informeren zodra het product weer op voorraad is.