Verzending en retour

Voorwaarden
Wij proberen al onze bestellingen zo spoedig mogelijk na aankoop te verzenden. Als een product op voorraad is wordt deze vaak dezelfde of de volgende dag nog verzonden. Omdat al onze producten handgemaakt zijn kan het soms zijn dat een artikel nog niet, niet meer of niet in jouw gewenste variant leverbaar is. We doen in die situatie ons uiterste best om het product na de bestelling dan ook zo gauw mogelijk te maken en te versturen. Houd hierbij rekening met de bij het product aangegeven levertijd.

Vanaf €75 gratis verzending binnen Nederland. Vanaf €100 gratis verzending naar België.

Verzending

Brievenbuspakket
Een groot aantal van onze producten past in een brievenbuspakket. Dit is de meest praktische manier om een pakket te ontvangen, omdat je hiervoor niet thuis hoeft te blijven. Bij een brievenbuspakket is er voor ons als verzender echter beperkte tracering beschikbaar via PostNL, waardoor in het sporadische geval van een vermist pakket we niet altijd kunnen achterhalen waar het pakket zich bevindt. Als je kiest voor de optie verzending via brievenbuspakket a €3,90 ga je akkoord met deze voorwaarden en is dit geheel op eigen risico.

Pakketzending
Als je kiest voor de optie pakketpost wordt het pakket verzonden via PostNL en gaat deze mee met de pakketpost. Hiervoor moet je als ontvanger thuis zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Een pakket dat in een brievenbusdoos past kan ook als pakketpost verzonden worden, waardoor er een uitgebreidere track & trace beschikbaar is. Selecteer dan ‘versturen als pakket’ a €5,95 bij het afrekenen.

Ophalen bij PostNL punt
Je kunt je pakket ook bij een PostNL punt bij jou in de buurt laten bezorgen. Dit is handig als je weet dat je niet thuis bent of wanneer je in je eigen tijd je pakket wilt ophalen. Bij het ophalen van het pakket dien je je identiteitsbewijs mee te nemen om het pakket in ontvangst te nemen. De kosten voor het ophalen van een pakket bij het PostNL punt bedragen net als de pakketpost €5,95.

Verzending in een envelop met digitale postzegel
Sommige van onze producten passen eenvoudig in een (bubbeltjes)envelop die door de brievenbus past. Om verzendkosten bij de klant te besparen gebruiken we hiervoor digitale postzegels. Afhankelijk van het gewicht van het product betaal je hiervoor €1,82 of €2,88. Als je voor deze verzendmethode kiest doen wij de bestelling ouderwets op de post in een oranje brievenbus en ontvang je geen track & trace code. Meestal heb je deze bestelling nadat wij ‘m hebben afgerond (hier krijg je een mail van) de volgende dag in huis.

Verzending naar België
Onze producten kunnen met PostNL ook naar België verstuurd worden. Omdat er voor ons hogere kosten verbonden zijn aan deze zendingen hanteren we hiervoor een ander tarief dan de pakketkosten binnen Nederland. Het verzendtarief voor pakketten naar België bedraagt €7,50. Op deze zendingen zijn dezelfde voorwaarden van toepassing als op de pakketzendingen binnen Nederland.

Retourneren

Wij hanteren de wettelijke bedenktijd van 14 dagen voor het retourneren van een artikel. Mocht je niet tevreden zijn met (een deel van) je bestelling kun je dit binnen 14 dagen retourneren. We accepteren alleen retourzendingen in originele staat, zodat we dit product weer in onze webshop kunnen zetten. Het totaalbedrag van de geretourneerde items zullen we terugstorten op je rekening waarmee je betaald hebt.

Het retouradres voor je bestelling is:

Houtje Touwtje
Esdoornstraat 3
8021 WB Zwolle

Op dit moment kunnen wij helaas geen verzendkosten vergoeden bij het retourneren van één of meerdere artikelen. Als je ontevreden bent over je aankoop gaan wij op zoek naar een passende oplossing en doen wij er alles aan om van jou weer een tevreden klant te maken. Mocht je je bestelling retourneren zijn de verzendkosten voor eigen rekening:

Pakketpost: €6,95
Brievenbuspakket: €4,90
Envelop: postzegel / frankering afhankelijk van gewicht

Kosteloos retourneren door middel van een bestelling fysiek terug te brengen kan in overleg en op afspraak in Zwolle, op bovengenoemd adres.