Nieuwe verkooppunten

Nieuwe verkooppunten

Leuk nieuws voor iedereen die graag offline shopt: wij hebben een aantal nieuwe verkooppunten waar een selectie van onze producten te vinden is. Sinds de start van Houtje Touwtje in 2017 hebben wij op diverse plekken onze producten verkocht. We begonnen klein met planten-gerelateerde producten, zoals plantenhangers en stekhouders, bij winkels in Amsterdam, zoals Het Faire Oosten en Cuki Amsterdam.

Daarna hebben we onze producten verkocht in winkels verspreid over Nederland, zoals Wadapartja in Groningen, &Meer in Utrecht, Bleshyou in Nijmegen, Opa & An in Dordrecht en De Buurvrouw in Zwolle. In deze winkels heeft Loes ook met veel plezier haar workshops gegeven voordat we ons eigen atelier hadden. Toen we steeds meer bestellingen kregen in onze eigen vernieuwde webshop hebben we ervoor gekozen om meer te focussen op ons eigen verkoopkanaal, waardoor we minder aan- en in winkels verkochten. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en vinden we offline verkopen ook heel leuk. Daarom hebben we wat extra verkooppunten gerealiseerd. Zo komen shoppende winkelbezoekers – die ons wellicht niet online tegenkomen – ook in aanraking met onze producten, kunnen ze onze items bekijken, voelen en direct meenemen om cadeau te geven of thuis lekker aan de slag te gaan met een doe-het-zelf pakket.

Daarom staan we weer open voor nieuwe verkooppunten en zijn we blij dat we onze handgemaakte spullen en creatieve pakketten in ieder geval alvast op twee mooie plekken mogen verkopen.

De Kas van Kaat in Zwolle

In Zwolle vind je een selectie van onze producten bij de Kas van Kaat. De Kas van Kaat is een heerlijke plek tussen de weilanden net buiten Zwolle waar je terecht kunt voor koffie, een biologische lunch en versgebakken brood. De Kas van Kaat is onderdeel van Omega Groep, een zorgorganisatie die begeleiding biedt op het gebied van wonen, ambulante- gezinsbegeleiding en werk en dagbesteding. Naast heerlijk eten kun je er ook leuke cadeautjes vinden die gemaakt zijn door lokale ondernemers. We zijn dan ook erg blij dat wij een mooie stelling in de kas mogen vullen met onze handgemaakte producten en doe-het-zelf pakketten.

De Kas van Kaat
Onze producten bij de Kas van Kaat

Winkel vol Winkeltjes in Utrecht

Deze conceptstore aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht stond al lange tijd op ons lijstje, dus je kunt wel zeggen dat wij heel blij zijn dat we nu (eindelijk) een schap hebben bij Winkel vol Winkeltjes! Deze verborgen parel net buiten het centrum van Utrecht biedt plek voor meer dan 100 ondernemers om hun spullen te verkopen. Het is dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Naast onze producten vind je er ook mooie kaarten, sieraden, baby- en kindercadeaus en andere unieke handgemaakte producten. Eigenaresse Sylvia weet met veel passie te vertellen over de verschillende winkeltjes van de ondernemers onder haar dak. Ben je in de buurt of loop je graag even tien minuten om voor een unieke conceptstore? Neem dan eens een kijkje bij Winkel vol Winkeltjes. En ben je toch in de buurt, dan is de buurvrouw (&Meer) ook leuk om even binnen te stappen.

Bekijk ons schap bij Winkel vol Winkeltjes
Een selectie van onze producten vind je in één van de vele schappen bij Winkel vol Winkeltjes.

Binnenkort voegen we nog een mooie naam in het zuiden van Nederland toe aan ons lijstje met verkooppunten, dus hou deze blog of ons Instagram account in de gaten (helemaal als je in Zeeland woont ;-)). Wil je ons zelf ontmoeten en onze producten bekijken? Dan ben je ook welkom in ons atelier in Zwolle, op de winterfair in Dronten (20 nov), de kerstmarkt in Hattem (10 en 11 december) of de kerstmarkt bij de Stadshoeve in Zwolle (18 december).

Hopelijk tot gauw als klant bij één van onze nieuwe verkooppunten of natuurlijk in onze webshop.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, voor de koppeling met social media en voor het creëren van gepersonaliseerde advertenties. Door op Accept te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in ons privacy statement.