Gratis borduurpatroon Fuck Perfect

Gratis borduurpatroon Fuck Perfect

Met dit gratis borduurpatroon Fuck Perfect kleed jij een krachtig statement aan met leuke bloemetjes!

Regelmatig combineer ik een avond met een fijne serie met het maken van een leuk borduurwerk. Dat is voor mij dubbel ontspannen. Deze creaties plaats ik dan vaak op ons Instagram account. De reacties daarop zijn altijd superleuk! Meestal teken ik uit de vrije hand op het doek of koop ik een leuk patroon online, maar soms ontwerp ik ook mijn eigen designs op de computer. Dat laatste heb ik ook gedaan met dit borduurpatroon met de tekst Fuck Perfect. En omdat ik helemaal achter deze tekst sta bied ik het patroon hierbij als gratis download aan.

In deze download zitten twee patronen op A4 formaat, precies op maat gemaakt voor een borduurring van 20 cm.

Het is een leuk patroon om lekker af te wisselen met verschillende steken en remember: fuck perfect! Het creatieve proces is belangrijker dan het resultaat. Op ons YouTube kanaal hebben wij verschillende borduursteken uitgelegd, die je in dit blog met borduursteken in een handig overzicht ziet.

Gratis borduurpatroon Fuck Perfect

Op deze pagina vind je handige producten voor als je nog geen borduurspullen in huis hebt.

Klik hier om het patroon te downloaden

Heb je dit borduurwerk gemaakt? Deel je resultaat gerust met tag @houtje.touwtje op Instagram! Dat vinden we leuk!

Veel plezier met maken!

Kom op de wachtlijst Als je hier je emailadres achterlaat zullen wij je informeren zodra het product weer op voorraad is.
Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, voor de koppeling met social media en voor het creëren van gepersonaliseerde advertenties. Door op Accept te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in ons privacy statement.