Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Wij proberen al onze bestellingen zo spoedig mogelijk na aankoop te verzenden. Als een product op voorraad is wordt deze vaak dezelfde of de volgende dag nog verzonden.
Omdat al onze producten handgemaakt zijn kan het soms zijn dat een artikel nog niet, niet meer of niet in jouw gewenste variant leverbaar is. We doen in die situatie ons uiterste best om het product na de bestelling dan ook zo gauw mogelijk te maken en te versturen. Houd hierbij rekening met een levertijd van ongeveer 3 – 5 werkdagen.

Zending en retour

Brievenbuspakket
Een groot aantal van onze producten past in een brievenbuspakket. Dit is de meest praktische manier om een pakket te ontvangen, omdat je hiervoor niet thuis hoeft te blijven. Bij een brievenbuspakket is er voor ons als verzender echter beperkte tracering beschikbaar via PostNL, waardoor in het sporadische geval van een verkeerd afgeleverd of vermist pakket we niet altijd kunnen achterhalen waar het pakket zich bevindt. Als je kiest voor de optie verzending via brievenbuspakket ga je akkoord met deze voorwaarden en is dit geheel op eigen risico.

Pakketpost
Als je kiest voor de optie pakketpost wordt het pakket verzonden via PostNL en gaat deze mee met de pakketpost. Hiervoor moet je als ontvanger thuis zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Een brievenbuspakket kan ook als pakketpost verzonden worden, waardoor er een uitgebreidere track & trace beschikbaar is.

Ophalen bij PostNL punt
Je kunt je pakket ook bij een PostNL punt bij jou in de buurt laten bezorgen. Dit is handig als je weet dat je niet thuis bent of wanneer je in je eigen tijd je pakket wilt ophalen. Bij het ophalen van het pakket dien je je identiteitsbewijs mee te nemen om het pakket in ontvangst te nemen.

Retourneren
We accepteren alleen retourzendingen in originele staat, zodat we dit product weer in onze webshop kunnen zetten. Op dit moment kunnen wij helaas geen verzendkosten vergoeden bij het retourneren van één of meerdere artikelen. Als je ontevreden bent over je aankoop gaan wij op zoek naar een passende oplossing en doen wij er alles aan om van jou weer een tevreden klant te maken.

Kosteloos retourneren door middel van een bestelling fysiek terug te brengen kan in overleg en op afspraak in Zwolle.

Annuleringsvoorwaarden workshops:

De inschrijving voor een workshop is definitief op het moment dat je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Deze mail ontvang je direct na betaling.

  • Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot twee weken voor aanvang van de workshop. Je ontvangt het volledige bedrag terug.
  • Annuleer je vanaf 14 dagen voor de workshop, dan ben je vijftig procent van het totale bedrag verschuldigd. De andere vijftig procent krijg je teruggestort.
  • Bij annulering vanaf 7 dagen voor de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Je kunt er wel altijd voor kiezen om iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen. Geef de  naam van diegene dan wel vooraf aan me door via de mail.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht ik de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt zelf annuleren, dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort, tenzij je er voor kiest om de workshop op een andere datum alsnog te volgen.